Csőfagyasztás árak, árlista

Csőfagyasztás ár, árak, árlista:

Csőfagyasztás Budapesten- és Pest megyében, panellakásokban, alumínium radiátorok cseréjével csőfagyasztásos technológiával, rövid határidővel, 5/4” átmérőig.

Távfűtéses (FŐTÁV által üzemeltetett) panellakásokban a leürítési időszakon kívül csak a fűtésrendszer vizének leürítésével, vagy csőfagyasztással lehet kivitelezni a radiátor cserét, illetve a szivárgó, csöpögő radiátorszelepek cseréjét.

Csőfagyasztás előtt a FŐTÁV manuálisan, vagy távvezérléssel leállítja a szivattyút, illetve elzárja a szelepeket az adott strangon, vagy a teljes háztömbben maximum egy napra.

csőfagyasztás
 árak

A fűtésrendszer leürítését, illetve a szivattyúk leállítását Ön, vagy a Közös Képviselő tudja megrendelni a FŐTÁV-tól, minimum 2-3 munkanappal a csőfagyasztás, vagy a radiátorcsere előtt.

Panel radiátor cseréjére az előzetesen leegyeztetett időpontban Kollégáink a helyszínre érkezve megkezdik a csőfagyasztást. Egycsöves fűtési rendszer kizárólag abban az esetben fagyasztható le ezzel az eljárással, amennyiben legalább egy működő, teljesen elzárható csap, vagy radiátorszelep van az adott radiátornál, elzáró szerelvény hiányában lehetetlen a csőfagyasztást elvégezni, ilyen esetben csak a rendszer leürítése után tudjuk az alumínium radiátorok cseréjét elvégezni. Panellakásban, kétcsöves fűtési rendszereknél szinte minden esetben kivitelezhető a csőfagyasztás.

Hogy Önnél, a lakásában egy-, vagy kétcsöves fűtési rendszer van kiépítve, a következő linkeken tekintheti meg:

Egycsöves fűtési rendszer képekkel

Kétcsöves fűtési rendszer képekkel

A fűtéscsövekben csőfagyasztás során megfagy a víz, mely mellett tudjuk a csöveket flex-elni, tudunk menetet vágni, illetve fel tudjuk szerelni az új radiátorszelepeket az új, vagy a régi alumínium radiátorokhoz.

Miután az elzáró szerelvényeket felszereltük a csövekre, elzártuk azokat, a csőfagyasztással végeztünk; a keletkezett fagydugók pár percen belül a hőtől felolvadnak és a hálózati nyomás feltölti a felszerelt radiátorokat kinyitott radiátorszelepek mellett. Panellakásokban, alumínium radiátor csere során a fűtési időszakon kívül legtöbbször ezzel a technológiával végezzük a panel radiátorok cseréjét.

Miután Kollégáink végeztek a munkálatokkal, értesítik a FŐTÁV szakembereit, hogy visszanyithatják az elzárószerelvényeket, újra beindíthatják a szivattyút.

Nagyon fontos, hogy a Tulajdonos otthon legyen a nyomás visszatöltése során, amennyiben bármi probléma (vízszivárgás, vízfolyás) lenne, tudja értesíteni a FŐTÁV szakembereit.

Áraink nettó árak, melyek a 27%-os ÁFA-t nem tartalmazzák. Feltüntetett áraink nem minősülnek ajánlattételnek, a minimálisan kalkulálható munkadíjat jelzik, anyagköltséget pedig nem tartalmaznak!
Szolgáltatási terület


Pest:

csőfagyasztás árak 4. kerületben (IV. ) - Újpest, Káposztásmegyer
csőfagyasztás budapest 6. kerület (VI. ) - Terézváros
távfűtés csőfagyasztás ár 7. kerületben (VII. ) - Erzsébetváros
panel lakás csőfagyasztás 8. kerület (VIII. ) - Józsefváros
csőfagyasztás árak 9. kerületben (IX. ) - Ferencváros
csőfagyasztás budapest 10. kerület (X. ) - Kőbánya
távfűtés csőfagyasztás ár 13. kerületben (XIII. ) - Angyalföld
panel lakás csőfagyasztás 14. kerület (XIV. ) - Zugló
csőfagyasztás árak 15. kerület (XV. ) - Újpalota
csőfagyasztás budapest 16. kerület (XVI.) - Rákosszentmihály
távfűtés csőfagyasztás ár 17. kerületben (XVII. ) - Rákoskeresztúr
panel lakás csőfagyasztás 18. kerületben (XVIII. ) - Pestszentlőrinc
csőfagyasztás árak 19. ker. (XIX. ) - Kispest
csőfagyasztás budapest 20. kerületben (XX. ) - Pesterzsébet
távfűtés csőfagyasztás ár 21. kerületben (XXI. ) – Csepel
panel lakás csőfagyasztás 23. ker. (XXIII. ) - Soroksár
"

Buda:

csőfagyasztás árak 1. kerületben (I. ) - Krisztinaváros
csőfagyasztás budapest 2. ker. (II. ) - Rózsadomb
távfűtés csőfagyasztás ár 3. kerület (III. ) - Óbuda
panel lakás csőfagyasztás 11. ker. (XI. ) - Kelenföld
csőfagyasztás árak 12. kerületben (XII. ) - Hűvösvölgy
csőfagyasztás budapest 22. ker. (XXII. ) - Budafok
Pest-megyében:

1. szintű szolgáltatási terület:

csőfagyasztás árak Pécel, csőfagyasztás budapest Budakalász, távfűtés csőfagyasztás ár Csömör, panel lakás csőfagyasztás Szentendre, csőfagyasztás árak Budaörs, csőfagyasztás budapest Diósd, távfűtés csőfagyasztás ár Budakeszi, panel lakás csőfagyasztás Pilisvörösvár, csőfagyasztás árak Érd, csőfagyasztás budapest Ecser, távfűtés csőfagyasztás ár Dunakeszi, panel lakás csőfagyasztás Pilisborosjenő, csőfagyasztás árak Gyál, csőfagyasztás budapest Fót, távfűtés csőfagyasztás ár Gödöllő, panel lakás csőfagyasztás Gyömrő, csőfagyasztás árak Isaszeg, csőfagyasztás budapest Kerepes, távfűtés csőfagyasztás ár Kistarcsa, panel lakás csőfagyasztás Maglód, csőfagyasztás árak Mogyoród, csőfagyasztás budapest Monor, távfűtés csőfagyasztás ár Nagytarcsa, panel lakás csőfagyasztás Törökbálint, csőfagyasztás árak Üllő, csőfagyasztás budapest Vác, távfűtés csőfagyasztás ár Váchartyán, panel lakás csőfagyasztás Vecsés, csőfagyasztás árak Veresegyház,

2. szintű szolgáltatási terület

csőfagyasztás budapest Alsónémedi, távfűtés csőfagyasztás ár Aszód, panel lakás csőfagyasztás Bag, csőfagyasztás árak Biatorbágy, csőfagyasztás budapest Budajenő, távfűtés csőfagyasztás ár Délegyháza, panel lakás csőfagyasztás Dunaharaszti, csőfagyasztás árak Galgahévíz, csőfagyasztás budapest Galgamácsa, távfűtés csőfagyasztás ár Halásztelek, panel lakás csőfagyasztás Herceghalom, csőfagyasztás árak Hévízgyörk, csőfagyasztás budapest Páty, csőfagyasztás budapest Pomáz, távfűtés csőfagyasztás ár Ráckeve, panel lakás csőfagyasztás Solymár, csőfagyasztás árak Sóskút, csőfagyasztás budapest Szada, távfűtés csőfagyasztás ár Szigethalom, panel lakás csőfagyasztás Szigetszentmiklós, csőfagyasztás árak Tököl, csőfagyasztás budapest Tura,
Leggyakoribb kulcsszavak

csőfagyasztás árak

csőfagyasztás budapest ár

csőfagyasztás távfűtés ár

csőfagyasztás panel lakás árak